FAQ

Frequently asked questions

Zijn de pizza's ook glutenvrij?


Nee, helaas zijn werken wij met de hoogwaardig italiaans tarwe meel en is het niet vrij van gluten




Hoelang is een pizza houdbaar?


Al onze pizzabodems worden na bereiding direct ingevroren en zijn daarna 18 maanden houdbaar. Eenmaal ontdooid moeten ze wel binnen 2 dagen geconsumeerd worden.




Wat is zuurdesem precies?


zuurdesem is een deeg op basis van meel en water zonder toevoeging van bakkersgist. Het deeg rijst daarentegen door fermentatie op basis van melkzuurbacteriën, azijnzuurbacteriën en gisten die er van nature in aanwezig zijn




Ik heb interesse in de pizzabodems van DEEG op zakelijk gebied, waar moet ik dan zijn voor meer informatie?


Super leuk dat je net zo enthousiast best over onze pizzabodems als ons! stuur even een mailtje naar info@deegpizza.nl en dan kijken we naar de mogelijkheden.





LOCATION

Address: Verwersstraat 46, 5211 HX 's-Hertogenbosch

Phone: 0614609013

Email:  info@deegpizza.nl

HELP

SUBSCRIBE

  • Facebook
  • Instagram